PCRaven

Blogok Infó

Minden héten új bejegyzés! FPS, TPS, Stratégia, RPG, MMO és még sok féle játék amit itt megtalálhatsz!

2016. már 19.

A blog folytatódik!

Szerző: ToRcH
A blog folytatódik!

Örömmel jelenthetem be, hogy a blogunk folytatódik!

 

A legelső bejegyzésünk 2014. Március 2-án jelent meg. Ekkor alapítottuk a blogot is. Körülbelül októberig sikerült bejegyzéseket közzéteni, majd hirtelen abbahagytunk mindent.

...

Tovább Szólj hozzá

PCRaven

2014. okt 30.

The Long Dark [TESZT]

Szerző: ToRcH
The Long Dark [TESZT]

A The Long Dark egy poszt-apokaliptikus világban játszódik... Nincsennek zombik, nincsennek szörnyek, csak túlélés... ami csak egy fogalom.

the long dark.jpgGyönyörű látványvilág, csodálatos hangok, élvezhető játékmenet. Nem tudok többet mondani erről az indie játékról. Nem nagy cég készítette, még is csodálatos, még az alpha verziójában is.

The Long Dark ... A nevéről nem tudom kinek jutna eszébe, hogy ez nem egy horror játék... hanem egy túlélős játék. Persze a horror és a túlélő fogalmak már rég óta testvérek. De ebben nincs horror, hanem egy örök tél (ha van nyár, én még nem jutottam oda el). Egy világ, ahol már csak te maradtál az ember fajból... csak te, és az állatok... akik veszélyesek. A játék mostani verziójában csak ...

Tovább Szólj hozzá

Teszt Steam Alpha

2014. okt 30.

Awesomenauts [TESZT]

Szerző: Panda32
Awesomenauts [TESZT]

letöltés.jpg

 

 

 

 

Az awesmenauts egy MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) stílusú játék.
A játék típusa: 2D, a grafikája cartoon stítusú, szép animációkkal. Szép látványvilággal rendelkezik.

PÁLYA:
Általában egy pálya úgy néz ki mint más MOBA játékokban, azaz van 2 út amelyeket tornyok védenek.
Ezen kívül a pályákon általában található egy dzsungel, ahol kevés életerejű lények találhatóak melyek 1 Solart (valuta a játékban) adnak és egy kis életerőt is a hősünknek. A dzsungel általában a pálya közepén található vagy éppen felül, egyes pályákon erősebb és több életerővel rendelkező lények is találhatóak, amelyeket sokkal nehezebb elpusztítani, ezek a lények jóval több solart adnak. Mint a többi MOBA ...

Tovább Szólj hozzá

Teszt Steam Online

2014. okt 28.

Twitch - Ne mutogasd a felsőtested! Foglalkozz a játékkal! [Egyéb]

Szerző: ToRcH
Twitch - Ne mutogasd a felsőtested! Foglalkozz a játékkal! [Egyéb]

Ma, bejelentette a Twitch, hogy most már a játékkal kell foglalkozni, és "nem szabad mutogatnod a felsőtested és ezzel a csatornádra csalogatni az embereket." olvasható a mai twitch bejelentésben .

twitch.jpg

Az eredeti bejelentés valójában valahogy így néz ki:


Dress...appropriately
" Nerds are sexy, and you're all magnificent, beautiful creatures, but let's try and keep this about the games, shall we?

Wearing no clothing or sexually suggestive clothing - including lingerie, swimsuits, pasties, and undergarments - is prohibited, as well as any full nude torsos*, which applies to both male and female broadcasters. You may have a great six-pack, but that's better shared on the beach during a 2-on-2 volleyball game blasting "Playing with the Boys."

* If it's unbearably hot ...

Tovább Szólj hozzá

Egyéb Online

2014. okt 28.

Warthunder [TESZT]

Szerző: Panda32
Warthunder [TESZT]

Mivel már játszottam World of Tankssal, és World of Warplanessal de sajnos nem írtam róluk ezért most egy ötletes játékról fogok írni melyben mindkettőről szó van.
images.jpg452498.jpg

Játékmenet:
A War Thunder-nek 2 fajta játékmenete van, első hogy repülőkkel harcolunk egymás ellen és kisebb 'lövegtornyok, tankok' ellen, és második pedig hogy tankokkal harcolunk tankok és lövegtornyok ellen
3 fajta játékmód közül választhatunk:


Arcade mód: Melyben gyorsan ellenfelünkre találhatunk melyek repülőkből és tankokból állnak, az újraszületés annyiszor lehetséges ahány repülőd, tankod van.


Realistic mód: Ahol csak egy életed van azaz nincs újjászületés!


Simulator mód: Akárhányszor újjászülethetünk.

Tovább Szólj hozzá

2014. okt 28.

Godus [TESZT]

Szerző: ToRcH
Godus [TESZT]

A Godus valójában egy jó játéktípust rejt. Érdekes és fura világot takar. Izgalmasnak nem mondom, de viccesnek és érdekesnek tartom.

  2428187-render_town_11.jpg

Játékmenet

A fenti képen látható, hogy milyen szép világa van a Godusnak, egyébként még csak a béta verziójában tart a játék. Sosem tartottam nehéznek, vagy valamilyen módon nehezen kezelhető játéknak. Én a Casual játéktípushoz sorolnám, végül is indie játék.

A kezdés a mostani verzióban egy tutorialra alapozott misszió, amiben segítened kell a két lakosodnak, (valójában még nem lakosok, csak vándorok) eljutni egy szép, vidám területre ahol elkezdhetik építeni az álmaik városát. (Vagy egy romhalmaz várost.) A Godusban nem csak a város építés fontos. Terjeszkedned kell speciális, ...

Tovább Szólj hozzá

Teszt Steam Beta