2014. okt 28.

Twitch - Ne mutogasd a felsőtested! Foglalkozz a játékkal! [Egyéb]

Szerző: ToRcH
Twitch - Ne mutogasd a felsőtested! Foglalkozz a játékkal! [Egyéb]

Ma, bejelentette a Twitch, hogy most már a játékkal kell foglalkozni, és "nem szabad mutogatnod a felsőtested és ezzel a csatornádra csalogatni az embereket." olvasható a mai twitch bejelentésben.

twitch.jpg

Az eredeti bejelentés valójában valahogy így néz ki:


Dress...appropriately
"Nerds are sexy, and you're all magnificent, beautiful creatures, but let's try and keep this about the games, shall we?

Wearing no clothing or sexually suggestive clothing - including lingerie, swimsuits, pasties, and undergarments - is prohibited, as well as any full nude torsos*, which applies to both male and female broadcasters. You may have a great six-pack, but that's better shared on the beach during a 2-on-2 volleyball game blasting "Playing with the Boys."

* If it's unbearably hot where you are, and you happen to have your shirt off (guys) or a bikini top (grills), then just crop the webcam to your face. Problem solved.

We sell t-shirts, and those are always acceptable. #Kappa"

Persze ebben az is olvasható, hogy "Ha nagyon meleg van ott, ahol vagy és te éppen nem viselsz pólót vagy bikini felsőt viselsz, akkor vágd a webkamerát a te arcodra. Probléma megoldva."

És mint sok bejelentésben, nem tudom ti észrevettétek-e, de van benne egy hiba. Észrevettétek? A "or a bikini top (grills), then"-nél olvasható, hogy a lányok helyet, grills-t írt... Csak szerintem vicces?

Szóval ez van. Végül is jogos...

A bejelentésben több mindenről is szó volt, nem csak a felső viseletről.

 

A bejelentés ITT olvasható.

Szólj hozzá

Egyéb Online