2014. jún 01.

Unturned II - DayZ vagy Rust? [TESZT]

Szerző: ToRcH
Unturned II - DayZ vagy Rust? [TESZT]

Edit: Egy bajnokság lesz 2014.06.07 vagy 08-án Unturned 2-ben, jelentkezni ITT lehet.


Az Unturned II egy DayZ és Minecraft összekeverve. Először nekem a Rust jutott eszembe és a DayZ, és persze a Minecraft, de még mindig nem tudom, hogy DayZ vagy Rust.
UT2.png
DayZ vagy Rust?

Gondolom ismeritek a DayZ-t és a Rustot is. Ez mindkettőre hasonlít. Zombik, élelem, víz, energia, barkácsolás stb... Én a Rustra tippelek, de ezt persze inkább döntsétek el ti.

Élelemszerzés

Élelmet háromféleképpen szerezhetsz: Vadászol élőlényekre (állatok vagy más játékosokra), gyűjtögetsz épületekből vagy ültetvényekből (te is ültethetsz, illetve szerzel bokrokból bogyókat).
Az élelem a legfontosabbak közé tartozik a játékban, ha nem szerzel, meghalsz.
Nem annyira nehéz élelmet szerezni, bár többjátékos módban már kezd nehezedni.
Ha vadászni indulsz, nem lesz olyan könnyű, mivel az állatok könnyen észrevesznek, ha hasalsz, ha nem, bár egy íjjal már könnyebb lelőni.

Folyadék, vízszerzés

Iható vizet tavakból is szerezhetsz, persze én nem vagyok nagyon tapasztalt játékos, ezért még én csak annyit tudok, hogy vizet csak tavakból szerezhetsz, egy kulacsból. Kulacsot barkácsolni kell vagy szerezni, gyűjteni.
A víz is a legfontosabbak közé tartozik a játékban, ha nem szerzel, kiszáradsz és meghalsz.

Ellenségek és barátok

Nem csak többjátékos módban vannak ellenfeleink, vannak zombik is, akik futnak utánad és megölnek. Ezek persze még gyengék, amit szerintem a teljes verzióban majd javítani fognak. 100% az életed, vagyis a maximum, ők pedig 10%-ot visznek le belőle ütésenként. Te is megtudod őket ölni ütésekkel, de nem ajánlott, mivel könnyen meg is tudnak ölni.

Barátaink csak többjátékos módban lehetnek. Ezeknek azért ára van, osztozni kell az élelmen a vízen, de persze könnyebb túlélni, ha megtámadnának a banditák. Csoportosan jobb menni, mint egyedül, a zombik, bár nem annyira veszélyesek, de a banditák már veszélyesek.

Barkácsolás, fegyverek

Barkácsolni nem nehéz, csak tanulni kell hozzá, mivel nem fogod magadtól tudni, mit hogyan kell. Bár annyit mondok, hogy kő és fa kell a tűzhelyhez. A fegyvereket is barkácsolni kell, de azokhoz alapanyagot nehéz szerezni, illetve ha szerzel, könnyen elveszítheted, mivel vadászni fognak rád.


A játék oldalát ITT találod.
Szerverünk oldalát ITT találod.

Szólj hozzá

Teszt Free Beta