2014. már 03.

Rust

Szerző: ToRcH
Rust

Ki nem a hallott az alpha verziójú Rustról?De télleg, ki nem?

Szerintem, az egyik legjobb túlélős játék. Főleg, hogy egy szerveren akár 100-an is lehetünk!


Rust game.jpg

A Rust egy olyan túlélős játék, ami még alpha verzióban van, és:

  • Nagyon Jó A Grafikája
  • Sok Mindent Lehet Craftolni
  • Sok Állat
  • Nehézségek
  • Multiplayer

Ezek amik benne vannak, még sosem találtam egy alpha játékban sem.
Nagyon várom már a bétáját, vagy akár a megjelenését is.
Steamen a Rust 18,99€. Igen, megéri megvenni.

A játék egyszerű: Vágj fát, Bányássz követ, Craftolj Fegyvert, Vadássz, Építsd meg a házadat.
Ennyi. A játékban a köveket nem a bányákban találod, elég fura, de ezeket bárhol megtalálhatod a vadonban.

Találhatsz elhagyott farönköket, amik nagyon sok fát adnak, ha kivágod őket. Felmerült egy kérdés, hogy mért kell kivágni az elhagyott farönköket? Na jó, van benne olyan dolog, ami nem realisztikus. (De lehet, kisebbre üti, hogy elbírja vinni)
A Rustot a fejlesztőcsapata a Facepunch Studios folyamatosan fejleszti. Ezért ha megveszed, és nem tetszik a bugok miatt, nem kell aggódnod a pénz pazarlás miatt. Ha egy hibát meglátsz, a későbbiekben biztos kijavítják. Ne feledd, ez csak egy Alpha játék.

Mivel a játék Multiplayer, nem nagyon élveztem az elején, folyton lelőttek. De később sikerült szereznem nekem is shotgunt, amivel ejthettem áldozatokat, és már van elég sok mindenem, amivel túl birok élni.

Hol vannak a Zombik!

A játékban már sajnos nincsenek zombik, a zombikat 2014-ben vették ki. (Az egyik frissítésben)
A zombik helyett betetettek több medvét és farkast.

Farkasok és Medvék

Nagyon sok farkast és medvét lehet találni a vadonban. A farkast nem annyira nehéz megölni, bár ha nincs nálad kötszer, elvérezhetsz.
Sajnos a medvékből több van, mint a farkasokból, és a medvék kétszer olyan erősek mint a farkasok. Nagyon sok ütés kell beléjük, hogy meghaljanak. De ha megtámadott egy medve, és nem bírod megölni, elmenekülhetsz tőle, könnyen, mivel nagyon lassú.

Egyszerű és egyben Nehéz

A Rustban nincs más célod, mint túlélni. Egyszerű túlélni, ha van egy íjad, de az íjhoz kell bőr is, amit állatokból tudsz szerezni. Állatot könnyű vadászni, vagyis Tyúkot és Nyuszit, mivel a fűben mindig szoktak szaladgálni, de nagyon kevés húst adnak. A túlélés csak akkor könnyű, ha egyedül vagy. Ha más is van a szerveren, bármikor levadászhatnak.
A Rustban soha, soha nem tudsz építeni biztonságos házat, C4-el még 20 vasajtót is ha kell berobbantanak a mai Rustosok. Igen, elég sokáig tart ennyi C4-et szerezni, hogy 20 vasajtót berobbantsanak, de akkor berobbantsák a falat, az is egyszerű.
Néha a szervereken szokott Airdrop lenni, amiket egy repülő hoz. Az Airdrop mindenféle tárgyat szokott dobni. Ételt, fegyvert, lőszert, mindent!
Ezért egyszerű Túlélni A Rustban Egyedül!

Szólj hozzá

Steam Online